Cursusinformatie

De cursussen die worden gegeven bevatten veel informatie over opvoeding en omgang met jouw hond! Naast opvoeding en omgang zijn de lessen gebaseerd op de Gedrag en Gehoorzaamheidstraining zoals deze bij Cynophilia is beschreven. Tegenwoordig heet dit geen Gedrag en Gehoorzaamheid meer, maar Obedience. Wij geven graag een kwalitatieve training met tussendoor ruimte voor gezelligheid!

2

De cursussen worden gegeven door zeer gemotiveerde en goed opgeleide trainers. De trainers staan elke zondag met veel plezier les te geven. Meestal staan er 2 trainers op een groep, waardoor er extra aandacht kan worden gegeven als dat nodig is. Daarnaast heb je natuurlijk dubbel zoveel kennis voor je neus! Een ander voordeel is als een van de trainers afwezig is door bijvoorbeeld ziekte, dan kan de les gewoon door gaan.

We trainen door weer en wind, een beetje regen of sneeuw houdt ons niet tegen! Alleen wanneer het onweert gaan we van het veld af en worden de lessen afgelast. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, meld je dan af bij je eigen trainer of bij de secretaris.

 

 

 

 

Hondenschool voor Utrecht, Leidsche Rijn, Maarssen, de Meern, Vleuten e.o.