EXAMENS

HSV Leidscherijn hanteert een lesprogramma dat naar een examen toewerkt. Dit geldt voor de niveaus A, B en C. Zonder een diploma kun je bij ons niet doorstromen naar een hoger niveau.

De datum van het examen is altijd de laatste zondag van het seizoen. De tijd wordt tijdig bekend gemaakt via e-mail en in de les. Houd er rekenig mee, dat het tijdstip van het examen NIET de tijd is waarop je lest. Alle examens worden op dezelfde dag gegeven.

Het moment van het C examen is niet elk seizoen en wordt bepaald door de trainer. De puppen sluiten het seizoen op een andere wijze af.

Het examen wordt niet afgenomen door je eigen trainers, maar door twee andere trainers waar het seizoen geen les van hebt gehad. Dit doen wij bewust om de beoordeling van het examen zo objectief mogelijk te houden.

De uitslag krijg je opgestuurd via de post in de vorm van een diploma (geslaagd) of een certificaat (niet geslaagd). Heb je een diploma gehaal dan mag je door naar de vervolg cursus. Heb je een certificaat ontvangen, dan zul je het seizoen helaas opnieuw moeten doen. Jouw certificaat telt wel mee in de beoordeling van het daarop volgende examen.

Hondenschool voor Utrecht, Leidsche Rijn, Maarssen, de Meern, Vleuten e.o.