Puppy zomercursus

De puppy zomercursus is bedoeld voor honden vanaf 9 weken tot ongeveer 6 maanden.

Deze cursus wordt gegeven tijdens onze zomerstop en telt 4 lessen. Deze cursus vervangt NIET onze reguliere puppycursus, die tijdens onze trainseizoenen word gegeven. Deze korte cursus geven wij speciaal om het gat tussen onze trainseizoen enigszins te overbruggen, en omdat wij het belangrijk om zo snel mogelijk met deze jonge honden en hun baasjes aan de slag te gaan.

Tijdens deze korte cursus maken we een start met het opvoeden van je hond, op een vriendelijke en speelse manier jouw hond. Je leert jouw hond te begijpen en op die manier bouw je een band op met jouw hond. We zullen starten met wat aandachtsoefeningen en we gaan ook beginnen met wandelen zonder trekken aan de lijn. Uiteraard komen ook de basis commando’s aanbod, zoals de zit en de af.

We proberen de lessen en oefeningen zo leuk en speels mogelijk te maken voor hond en baas. Waardoor jullie beiden met veel plezier elke week naar de les komen, maar vooral dat het in de praktijk gebruikt gaat worden.

Na deze lessen raden wij je aan om door te trainen in onze reguliere puppycursus die start in september en bestaat uit 13 lessen.

Hondenschool voor Utrecht, Leidsche Rijn, Maarssen, de Meern, Vleuten e.o.